Ontdek Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer voor iedereen die een betaalbare vakantie wil op een camping/vakantiepark met veel faciliteiten. Bijzonder aan Vakantiepark Blauwe Meer is zonder twijfel de prachtige overdekte ruimte waar de kids zich urenlang kunnen vermaken in het water en natuurlijk ook aan de ouderen is gedacht. Er is bijvoorbeeld regelmatig ‘s avonds gezellige muziek. Ook is er een meertje op dit vakantiepark.

In dit overdekte zwemmeer kunnen de kids zich uitstekend vermaken.

Kamperen in België bij Oostappen

Er zijn 2 typen kampeerplaatsen, namelijk de normale, zeer ruime plekken van +/- 100m2 en de kampeerplaatsen aan het water. Het echte campinggevoel kun je hier zeker nog beleven. Wil je vaker terugkomen, dan is een seizoenplaats aan te raden.

Kamperen op Vakantiepark Blauwe Meer

Wil jij een vakantie boeken bij Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer? Meld je ook even aan voor de nieuwsbrief, want dan blijf je op de hoogte van alle kortingen. Het volle bedrag betalen is bij Oostappen nooit nodig, want er zijn heel vaak hele leuke kortingsacties, zoals de 2e week kamperen gratis en vaak kortingen van wel 40%.

Ligging

Vakantiepark Blauwe Meer ligt precies over de Nederlandse grens langs de N746. Je steekt de grens over bij Lommel en bent dan snel bij het vakantiepark. Het park ligt midden in de natuur en je hebt dan ook volop mogelijkheid om te fietsen en te wandelen in de bossen rondom Blauwe Meer. Natuurgebieden rondom Blauwe Meer zijn Natuurreservaat De Lage Kempen, Natuurreservaat Kattenbos, Natuurreservaat Lommelse Sahara en Bosland.

Q Zijn huisdieren toegestaan op de camping?

Ja huisdieren zijn toegestaan bij Blauwe Meer.

Q Kan ik een kampeerplaats aan het zwemmeer boeken?

Ja hoor, je kunt bij ons een kampeerplaats aan het water reserveren.

Q Welke sport- en spelmogelijkheden zijn er?

Er zijn volop mogelijkheden om actief te zijn op Camping Blauwe Meer. Denk aan basketbal, beachvolleybal, jeu de boules, sportvelden, tafeltennis, voetbalveld, airtrampoline

Q Mag er gevist worden op het park?

Ja, op Blauwe Meer zijn mogelijkheden om te vissen in de visvijver.

Kent u deze camping? Schrijf dan een review!

Hoeveel sterren geeft u de camping?

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Claim This Listing