Midden in de natuur van de Ardennen vind je Camping Petite Suisse. De naam Petite Suisse, oftewel Klein Zwitserland is niet voor niets gekozen. Hier beleef je heerlijke avonturen op een kleine, rustige camping omgeven door de bergen van Belgisch Luxemburg. Zeker ook voor de kinderen is Camping Petite Suisse een hele fijne locatie. De camping ligt op 500 meter hoogte en is opgebouwd uit terrassen, wat de mooiste uitzichten oplevert.

Petite Suisse op Zoover

De camping wordt op Zoover vooral geprezen vanwege de prachtige ligging en kindvriendelijkheid. Dat verbaast ons niet want voor de kids is de animatie hier supergoed geregeld. Op Camping Petite Suisse kun je lekker zwemmen in het verwarmde buitenbad dat ook voor kinderen erg leuk is met glijbaantje en veel ruimte rondom het zwembad om lekker te relaxen.

petite suisse camping ardennen met zwembad

Camping in Dochamps

De camping ligt in Dochamps, een klein stadje in Belgisch Luxemburg. Een leuke attractie in Dochamps is Parc Chlorophylle, een leuk park, midden in de prachtige groene bossen waarin je een mooie wandeling maakt en ondertussen veel educatiefs en veel te spelen tegenkomt. In Parc Chlorophylle is ook een boomkroonpad en een leuke speeltuin.

Boek nu je vakantie op Camping Petite Suisse

In de buurt

  • Rivier Ourthe
  • Monde Sauvage
  • Luxemburg Stad
  • Spa (Circuit Francorchamps, maar ook leuke stad met marktje en natuurlijke bronnen)

Kent u deze camping? Schrijf dan een review!

Hoeveel sterren geeft u de camping?

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Claim This Listing