Camping Baalse Hei is een rustige camping die op een mooie locatie in België ligt, namelijk in de provincie Antwerpen, om precies te zijn in natuurgebied de Antwerpse Kempen. Steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en Brugge zijn dichtbij en vormen een leuke bestemming voor een dagje uit. De camping ligt net over de Nederlandse grens bij Baarle-Nassau en grenst aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, de Dombergheide.

Kamperen

Camping De Baalse Hei beschikt over ruime en rustige kampeerplaatsen omgeven door groen voor een verblijf met een tent, vouwwagen of toercaravan. Zowel de camperplaatsen als de kampeerplaatsen zijn voorzien van water, elektra en kabeltelevisie. Ruimte, rust en privacy staan op de camping hoog in het vaandel en je kunt dan ook rekenen op voldoende mogelijkheden om ongestoord van je vakantie te genieten.

De Baalse Hei op Zoover

Op Zoover scoort Camping de Baalse Hei voldoende en geven diverse mensen aan nog eens terug te willen komen naar de camping. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon wat zeker in 2020 enorm belangrijk is. Nadeel is wel dat je moet betalen voor de douches. Bekijk nu meer reacties op Zoover.

Kindvriendelijk camping

Zeker voor de kinderen valt er veel te beleven op de camping. Baalse Hei biedt veel kindvriendelijke faciliteiten. Zo kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken in de speeltuin met schommels, glijbanen, loopbruggen, schuilhutten en strandspelen. De kinderen kunnen zich ook uitleven op de vele sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal, tennis en tafeltennis).

Faciliteiten
Op het park zijn allerlei faciliteiten. Uniek zijn de drie grote recreatievijvers die voor urenlang waterplezier zorgen. Er is een visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand aanwezig. Voor een hapje en drankje kan men terecht in de Taverne, waar bourgondisch kan worden genoten van waar men de streekbieren Trappist of Corsendonk kan proeven.

Meer informatie over Camping Baalse Hei

Kent u deze camping? Schrijf dan een review!

Hoeveel sterren geeft u de camping?

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Claim This Listing